Categories
Obra

“Cims dels rodals de Montserrat”

Us presentem un recull de 14 excursions a 19 cims ubicats en la primera línia de la perifèria de Montserrat, per tal de fer visible i posar en el mapa el sorprenent rodal muntanyenc de la Muntanya Santa.

La mundialment coneguda muntanya de Montserrat desprèn un magnetisme tan extraordinari que la seva ombra gegantina sumeix en un gran desconeixement i oblit les muntanyes que envolten el seu implacable perímetre. És per aquest motiu que per tal de fer visible i posar en el mapa el sorprenent rodal muntanyenc de Montserrat, us presentem un recull de 14 excursions a 19 cims ubicats en la primera línia de la perifèria de la Muntanya Santa, els quals gaudeixen del privilegi d’oferir una visió clara, directa, contundent i única del massís. Les excursions són en general senzilles i sorprenents per la gran varietat i riquesa d’elements naturals i humans dels quals es pot gaudir.

Fitxa tècnica

  • Títol: Cims dels rodals de Montserrat.
  • Autor: Albert Masó Garcia.
  • ISBN: 978-84-17589-97-4.
  • Pàgines: 178.
  • Data de publicació: octubre de 2019.
  • Editor: Nova Casa Editorial.
  • Llengua: Català.
  • Format: A tot color.
  • Pròleg: Òscar Masó Garcia.

On es pot trobar

Pàgina de l’editor: Nova Casa Editorial.

Comentari d’obra

“Quan el muntanyenc i autor de llibres de muntanya Albert Masó va enllestir el llibre Cims i miradors de Montserrat (Farell. 2018), va quedar-li al tinter un seguit de cims al voltant de la muntanya montserratina que no havia pogut incloure. Aquests turons força ignorats, però singulars i interessants, demostren que hi ha excursionisme més enllà de Montserrat, motiu pel qual mereixien tenir protagonisme i ser recollits en una obra única com aquesta. A banda de la informació tècnica dels itineraris i el mapa que els acompanya, també té cabuda a la guia la descripció dels elements naturals i humans que es van trobant durant la ruta.”

Judit Baseiria. Revista Vèrtex núm.289, editada per la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC).