Llibres com a revisors integrals o coordinadors

“Ramond de Carbonnières. El águila de los Pirineos”. Biografia completa del primer pirineista, descobridor dels Pirineus a nivell científic i esportiu. Editorial Pirineo. Juliol de 2022. ISBN: 97884-17817-54-1. Autor: Albert Massagué Escolà. En castellà.

Òscar Masó Garcia és revisor integral d’aquest llibre (mapes, contingut, estil, forma, ortografia, índexs toponímic i onomàstic, índex de topònims antics, índex d’espècies, diccionari terminològic, ampliació bibliogràfica i consells per a la lectura de l’obra), a part d’haver-hi escrit el pròleg junt amb Albert Masó Garcia i haver-hi aportat una fotografia:


“Relats muntanyencs de joventut”. Recull de relats històrics de joventut escrits per Josep Maria Torras Homet (1926-2020), pioner muntanyenc català de la postguerra. Cossetània Edicions. Març de 2023. ISBN: 978-84-1356-256-8. Autor: Josep Maria Torras Homet. En català. Coordinació a cura de: Albert Masó Garcia i Òscar Masó Garcia.

Albert Masó Garcia: ha realitzat la transcripció a l’ordinador dels textos originals escrits per Josep Maria Torras i la seva acurada revisió, confeccionant per a cada relat un preàmbul de caràcter històric i de síntesi. Ha realitzat la selecció de les fotografies. A més, ha coordinat el treball de tots els autors dels apartats d’introducció.

Albert i Òscar Masó Garcia: han realitzat la recerca de dades històriques, han escrit la introducció personal i han redactat el capítol biogràfic muntanyenc de l’autor.

Òscar Masó Garcia: ha revisat el llibre i ha realitzat la restauració digital de les fotografies de l’arxiu de l’autor.


Pàgina següent:

Llibres com a coautors